Familie suite Med udsigt over vandet

suite, havnsø, skortskær

Suiten på besøgsgården

Den store Suite befinder sig i hoved huset og kan fint bruges fra en til flere personer. Der er plads til enten to extra voksne i sovesofaen, eller tre børn. Der er desuden en lille barneseng og en klap-ud seng. Suiten har den lækreste udsigt og en brandeovn til de kolde nætter. Der er egen udgang til en  terrasse.

Om sommeren sætter vi ventilator ind og hænger myggenet op efter behov og ønsker. Der er gulvvarme, som vi tænder om vinteren og vi kommer gerne med extra hovedpuder og tæpper.

Det er vores store ønske, at du skal føle dig hjemme hos os. Her er privatliv med hjemlig hygge og en mere intim atmosfære end du finder på de fleste hoteller. Der en stor fladskærms tv som benytter Cromecast, har du aldrig prøvet denne service, skal vi nok sætte dig igang. Medbring blot en Ipad eller din smartphone.

Suiten deler et toilet og et toilet/badeværelse med Dobbeltværelserne.

Udsigten fra suiten er over Vejrhøj og Nekseløbugten. Vores B&B ligger tæt på Odsherred og geoparken. Der er masser af aktiviteter og gode naturoplevelser for hele familien, bla. Sejerø og Nekselø.

Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad 75 kr og aftensmad 150 kr. Samt linnedpakke, med sengetøj og badehåndklæde til 75 kr pr person.

Ønsker I ikke  at leje kan egen sengetøj medbringes og så kan i låne dyne og  hovedpuder af os,  vi har også mindre sæt til børn.

Parkering og Wifi er gratis.

Hvis du ønsker mere kontakt med naturen omkring dig, hvad med at prøve en hytte eller vores Glamping ?

Udsigten

Dobbeltseng

Udsigten

Gårdhaven

Priser gældende på hverdage og kan variere ved højsæson – Der tages forbehold for trykfejl

DanishEnglishGerman