Fritgående dyr, skortskær, havnsø

Åbningstider

Der er weekender fra 9-15 og ser helst man booker tid inden, så vi rigtigt kan forkæle jer.
Dette gøres på tlf/sms 27822465 eller via email . Vi vil gerne være her for jer og derfor er det vigtigt i bestiller tid.

Besøgsgården 

Trækture på Shetlænderne koster 20 kr.

Man kan tilkøbe gufposer og håndfodre dyrene til 10 kr. posen.

Vi har tit besøg af skoler og institutioner, samt børn og voksne, med særlige behov. Vi har toilet for kørestole og man kan næsten køre overalt. 

Fritgående dyr, skortskær, havnsø

Hyggelig og familievenlig

Vores besøgsgård består af dyr vi avler på gården og de urter, blomster og planter der dyrkes. Sæsonen bestemmer selvfølgelig hvad der spirer og blomstrer, men der er altid noget at se og lære.

Vi har Mangalitsa / Uldgrise og Mini Hængebugsgrise, masser af kaniner, fritgående høns, geder, Shetlands ponyer, ænder, gæs, kalkuner. Og man kan købe gufposer til at håndfodre dem. Noget af en oplevelse for børn. 

Skortskaer , besøgsgården, B&B, me havnso

Dyr med personlighed

Dyrene er som dyr er, søde og uartige, men ikke farlige. De er fritgående her på gården, så vidt muligt og man skal kun passe på grisenes elhegn og vores kæleand King som bider, når han ikke får opmærksomhed. Det skal dog ikke skræmme nogen, vi giver en grundig introduktion ved ankomst, så man får en afslappet oplevelse med børn.

Mange af dyrene har navne og skal blive her altid, andre skal bruges til gårdens selvforsynings produktion.

Vi får forespørgsler tit om vi vil overtage kæledyr, og svaret er både og. Vi kan ikke have gården fuld af andres kæledyr. Så kan de ikke afsættes til anden side, har en personlighed som passer ind på gården, så indgår de til gårdens konsum.

Kaninerne laver vi ca. 100 unger på om året til selvforbrug.

Heste

Gederne

Fjerkræ

Kaniner

DanishEnglishGerman