Skortskær - Besøgsgård med B&B beliggende i Havnsø

Havnsø, Nekseløbugten Og Vesterlyng har meget at byde på

Og når du overnatter i en Bed and Breakfast, så er du sikker på at få fortællinger, tips og ideer til, hvor du kan finde de gode oplevelser. Hos værter, der har en Bed & Breakfast kommer du nemlig tæt på de lokale, som kender egnen, er stolte af den og rigtig gerne vil hjælpe deres B&B-gæster med at få gode oplevelser.

Vores B&B, som ligger tæt på Havnsø, har vi haft siden 2016 og for os er det at have Bed and Breakfast en livsstil – vi tager ikke på arbejde, vi har et liv.

Oprindeligt stammer Bed & Breakfast nok fra England, og er mere kendt i Jylland, end Sjælland, hvor der er en del Bed and Breakfast. Modsat et hotel kan man ikke forvente at alle BnB har toiletter til alle værelser. Hytterne har dele toilet og køkken og vores Glampingtelt sit helt eget, Suiten og Dobbeltværelserne deler to toiletter og bad. Desuden har vi gode udearealer og masser af dyr, fri parkering samt gratis, hurtigt internet. Hvis du ikke selv vil stå for morgenmaden, så tilbyder vi en lækker morgenmad med hjemmebag og hjemmesylt samt produkter fra gårdens hjemmeproduktion.

Har du ikke tidligere været i Havnsø, overnattet i Bed and Breakfast, oplevet Vesterlyng og strandene langs Havnsø, så pak kufferten og kom afsted. Har du været her tidligere, så kan man jo altid tåle at opleve de gode ting flere gange. Odsherred arkitektur er smuk og historisk, Dyrelivet i bugten, færgeturen til Sejerø eller Nekselø og Havnsøs lys luft og ro er betagende.

Besøg vores B&B og få de gode historierVi fortæller gerne, hvor de hyggelige steder er i Havnsø, hvor du kan finde de gode cykelruter og badestrande, og komme ned i tempo. Hos os kan du strække benene ned til Havnsø Havnebad og ved Vesterlyng kan du strække øjnene.

Hvis ikke vi har plads i vores Bed and Breakfast, så henviser vi gerne til andre B&B´er tæt påHavnsø.

Egne produkter

Pintrip og lastbil parkering

Morgenmad

Aktiviteter

Kælne dyr

Hjemmelavet mad

Oplevelser ved Havnsø

Ro og stilhed

Kom på efterårsferie på gården

Vi tilbyder 10% rabat ved flere dage og direkte booking hos os!

Vores hyggelige hytter eller gode værelser står klar og dyrene savner klap og klø. Er vejret til det tænder vi gerne på i bålfadene og tilbyder snobrød. Vi har desuden lavet en lækker meny ugen igennem og sat udendørs spisetelt op. Og om aften tænder vi lys og uhygge.
Se
Vesterlyng, eller sejl til Nekselø og Sejerø på dagstur. Vi har to vingårde inden for rækkevide af en cykeltur. Dragsholms have og Vejrhøj er gratis oplevelser.

Outdoor Gateway