Skortskær - Besøgsgård med B&B beliggende i Havnsø

Book efterårsferien nu!

Få 10% rabat ved flere dage og direkte booking af overnatning hos os!

De hyggelige hytter eller gode værelser står klar og dyrene savner klap og klø. Er vejret til det tændes der op i bålfadene og du kan lave snobrød.

Via Billetexpressen er der desuden lavet en lækker menu ugen igennem og der er sat udendørs spisetelt op. Om aften tændes lys og uhygge og du kan se Mælkevejen, da vi har Dark sky.
Se Vesterlyng
eller sejl til Nekselø og Sejerø på dagstur. Der er to vingårde inden for rækkevide af en cykeltur. Dragsholms have og Vejrhøj er gratis oplevelser.

Se mere på:

Outdoor Gateway

Fritgående dyr,kat, ragdoll skortskær, havnsø

Besøg gården i Efterårsferien

Book direkte på Billetexpressen.

Du kan opleve alle de søde kyllinger og fodre dem med hånden og hvis du tør er der gedekid som elsker at sidde på skødet. Hør grisene grynte og kæl med den frække and King.

Gården har åbent for besøg alle dage 9-16, og der er snobrød og suppe mellem kl 11-15. Efter kl 15 kan du lægge dyrene i seng og give dem aftensmad.

Gårdbutikken har is og sodavand, samt lokal øl og vin. Man kan købe gufposer til dyrene.

skortskær, vildmedvilje, mark

Hvad er en B&B

Når du overnatter hos os, så er du sikker på at få fortællinger om stedet, tips og ideer til, hvor du kan finde de gode oplevelser i lokalområdet, da vi har et rigtigt godt samarbejde med de lokale. 

Vores Besøgsgård som ligger tæt på Havnsø, Føllenslev og Eskebjerg og Geoparken Odsherred, har vi haft siden 2016. For os er det at have BnB en livsstil som vi lever og ånder for, det vil du kunne opleve når du ser vores lille paradis..

Oprindeligt stammer Begrebet fra England, og er mere kendt i Jylland, end på Sjælland, hvor der er en del Bed and Breakfast. Modsat et hotel kan man ikke forvente at alle BnB har toiletter til alle værelser. Her hos os har hytterne deres eget modul med toilet/bad og køkken. Vores Glampingtelte deler en anden toilet/bad og køkkenvogn, Suiten og Dobbeltværelserne deler to toiletter og bad i hovedbygningen.

Desuden har vi gode udearealer og masser af dyr, fri parkering, samt gratis hurtigt internet. Hvis du ikke selv vil stå for morgenmaden, så tilbyder vi en lækker morgenmad med hjemmebag og hjemmesylt samt produkter fra gårdens hjemmeproduktion.

Morgenmaden kan bestilles ved ankomst og aftensmaden skal forudbestilles.

Kælne dyr

Hjemmelavet mad

Oplevelser ved Havnsø

Ro og stilhed

Havnsø, Nekseløbugten Og Vesterlyng har meget at byde på

Har du ikke tidligere været i Havnsø, overnattet i en Bed and Breakfast, oplevet Vesterlyng og strandene langs Havnsø, så pak kufferten og kom afsted. Har du været her tidligere, så kan man jo altid tåle at opleve de gode ting flere gange. Odsherred arkitektur er smuk og historisk, Dyrelivet i bugten, færgeturen til Sejerø eller Nekselø og Havnsøs lys luft og ro er betagende. Istidsruten og Margueritruten går lige forbi og i 2022 også Tour de France Denmark. 

Besøg vores B&B og få de gode historierVi fortæller gerne, hvor de hyggelige steder er i Havnsø, hvor du kan finde de gode cykelruter og badestrande, og komme ned i tempo, også som ferie med børn. Hos os kan du strække benene ned til Havnsø Havnebad og ved Vesterlyng kan du strække øjnene. Havnsø har flere restauranter, den nyeste hedder Havnsø fisk som vi absolut kan anbefale, Havnsø Grill, hvis is mange motorcyklister kører langt for, Nordvest ,Havnsø Pavillon, Havnsø Cafe og så er der den nye aktivitetspark.

Hvis ikke vi har plads i vores Bed and Breakfast, så henviser vi gerne til andre B&B´er tæt på Havnsø i Kalundborg kommune.

Egne produkter

Pintrip og lastbil parkering

Morgenmad

Aktiviteter